Jäsenedut

Jäsenmaksumme on 1,32 prosenttia palkasta. Jäsenenä saat kaikki Jytyliiton jäsenedut, kuukausittain ilmestyvän Jyty-jäsenlehden ja osallistut koulutukseen sekä Jyty Forssa ry:n virkistystoimikunnan ja STTK:n aluetoimikunnan järjestämiin mukaviin retkiin ja virkistystapahtumiin.

Jytyliiton jäsenetujen lisäksi paikallisyhdistyksellä on omia jäsenetuja:

Huomioimme sekä työelämässä että eläkkeellä olevien jäsenten pyöreiden vuosien merkkipäivät alkaen 50 vuodesta. 

Työkykyä ylläpitävä hieronta; yhdistyksen työssäkäyvälle (ei äitiyslomalla, opiskelu-, vuorottelu-, eläkkeellä tms. vapailla oleville) jäsenistölle korvataan 10 euroa hierontakerrasta 5 kertaa kalenterivuodessa. Hallituksen hyväksymän korvauksen saa takaisin esittämällä hierontalaskun yhdistyksen rahastonhoitajalle.

Myös opiskelijat voivat liittyä jäseneksi 1.1.2014 alkaen. Opiskelijajäsenet eivät maksa jäsenmaksua yhdistyksessämme.

Euromääräistä jäsenmaksua 5 €/kk maksavat jäsenet, jotka vähintään 30 päivän ajaksi ovat jääneet vaille palkkaa: virkavapaa, työloma, opiskelu, sairausloma, karenssi, Kelan päiväraha, kuntoutustuki (=määräaikainen työkyvyttömyyseläke) ja äitiys-, isyys-, hoito- ja vanhempainvapaa.

Eläkkeelle siirtyvän varsinainen jäsenyys liitossa ja työttömyyskassassa päättyy. Yhdistykseen voi kuitenkin jäädä kannatusjäseneksi, jäsenmaksu on 40 euroa vuodessa. Ilmoita eläkkeelle jäämisestäsi yhdistyksesi jäsenasiainhoitajalle tai liittoon p. 020 789 3720 tai jasenrekisteri@jytyliitto.fi.