Jäsenedut

Jäsenmaksumme on 1,32 prosenttia palkasta. Jäsenenä saat kaikki Jytyliiton jäsenedut, kuukausittain ilmestyvän Jyty-jäsenlehden ja voit osallistua liiton järjestämiin koulutuksiin sekä Jyty Forssa ry:n järjestämiin mukaviin retkiin ja virkistystapahtumiin.

Jytyliiton jäsenetujen lisäksi paikallisyhdistyksellä on omia jäsenetuja:

Huomioimme sekä työelämässä että eläkkeellä olevien jäsenten pyöreiden vuosien merkkipäivät alkaen 50 vuodesta. 

Työkykyä ylläpitävä hieronta; yhdistyksen työssäkäyvälle (ei äitiyslomalla, opiskelu-, vuorottelu-, eläkkeellä tms. vapailla oleville) jäsenistölle korvataan 10 euroa hierontakerrasta viideltä kerralta kalenterivuodessa.   

Hierontakorvauksen lisäksi korvataan enintään 15 euroa vuodessa kulttuuritapahtumaan osallistumisesta sekä hyvinvointipalveluista (esim. kosmetologi- ja kampaamopalveluista) 10 euroa vuodessa. Yhdistys suosittelee jäseniä käyttämään ympäristökuntien palveluntarjoajia. 

Korvaukset saa esittämällä kuitit tilitietoineen yhdistyksen sähköpostiosoitteeseen jyty.forssa@gmail.com.

Jäsenet voivat käydä Vesihelmessä maksaen itse 4€. Näytä jäsenkortti ja kirjoita nimesi vihkoon SELVÄSTI.

Elävienkuvien teatterissa tai Biokaaressa käyntiä tuetaan 3 eurolla. Jäsen maksaa lipun hinnasta itse loppuosan. Näytä jäsenkortti ja kirjoita nimesi vihkoon SELVÄSTI. Etu ei koske Mykkäelokuvafestivaaleja.

Euromääräistä jäsenmaksua 5 €/kk maksavat jäsenet, jotka vähintään 30 päivän ajaksi ovat jääneet vaille palkkaa: virkavapaa, työloma, opiskelu, sairausloma, karenssi, Kelan päiväraha, kuntoutustuki (= määräaikainen työkyvyttömyyseläke) ja äitiys-, isyys-, hoito- ja vanhempainvapaa.

Opiskelijajäsenmaksu on 36 euroa vuodessa.

Eläkkeelle siirtyvän varsinainen jäsenyys liitossa ja työttömyyskassassa päättyy. Yhdistykseen voi kuitenkin jäädä kannatusjäseneksi, jäsenmaksu on 40 euroa vuodessa. Ilmoita eläkkeelle jäämisestäsi yhdistyksesi jäsenasiainhoitajalle tai jasenrekisteri@jytyliitto.fi.

Kannatusjäsenet saavat edelleen alennuksia Jytyn jäsenkortilla (mm. If-yhtiön vakuutuksista alennusta) ja kannatusjäsenellä vapaa-ajan tapaturma- ja matkustajavakuutus on voimassa sen vuoden loppuun, jonka aikana hän jää eläkkeelle.