Jäsenkortti

Ammattiliitto Jytyn jäsenkortti postitetaan kaikille Jytyn jäsenille. Jytyn nykyinen muovinen jäsenkortti on voimassa vuosina 2021–2024. Jäsenkortin etusivulle on merkitty jäsenen nimi ja jäsennumero. Jäsenkortin takasivu toimii vakuutuskorttinasi vakuutusyhtiö Ifissä. Korttiin on merkitty vakuutuksen numero ja tiedot.

Jäsenkortilla saat erilaisia alennuksia esimerkiksi polttoaineista, majoituksesta ja laivamatkoista. Jäsenyyden ja jäsenmaksutietojen pitää olla ajan tasalla, jotta kortti ja jäsenedut ovat voimassa. Katso kaikki Jytyn jäsenkortilla saatavat edut ja alennukset nettisivuilta:
Jytyn jäsenedut.


Lataa Jytyn mobiilijäsenkortti!

Ammattiliitto Jyty on ottanut työvoimajäsenille käyttöön uuden mobiilijäsenkortin, joka toimii älypuhelimeen ladattavassa mobiilisovelluksessa. Mobiilijäsenkortti on käytössä muovisen jäsenkortin rinnalla. Mobiilijäsenkortilla saat samat edut ja alennukset kuin muovisella jäsenkortilla. Mobiilijäsenkortti toimii vakuutuskorttinasi vakuutusyhtiö Ifissä. Korttiin on merkitty vakuutuksen numero ja tiedot. Mobiilisovellukseen on linkitetty lisäksi Jytyn jäsenetuja ja ajankohtaisia asioita.

Kuinka mobiilijäsenkortti otetaan käyttöön?

Lähetämme Jytyn työvoimajäsenille (ei eläkeläiset) aktivointitekstiviestejä maalis–huhtikuun aikana 2021. Tekstiviestejä lähetetään kerrallaan noin 5000 jäsenelle. Kaikki jäsenet ovat saaneet aktivointiviestin huhtikuun loppuun mennessä. Itse sovellus ladataan App Storen tai Google Playn sovelluskaupasta, mutta sen voi aktivoida käyttöön vain tekstiviestillä lähetettävän linkin kautta. Älä siis yritä ladata mobiilijäsenkorttia sovelluskaupasta ennen kuin olet saanut aktivointitekstiviestin, jonka lähettäjänä on MagMa.​

Jos haluat mobiilijäsenkortin toiseen puhelinnumeroon, kuin mihin sen sait, toimi seuraavasti: kirjaudu Jytyn sähköisistä asiointipalveluista Jässäriin, valitse Jäsentiedot > Henkilötiedot > muokkaa puhelinnumerotietojasi siten, että ruksaat Jäsenposti-ruudun sen puhelinnumeron kohdalla, johon haluat mobiilijäsenkortin tilata. Tämän jälkeen mene Tilaus-osioon ja tilaa itsellesi mobiilijäsenkortti. Järjestelmä näyttää sinulle vielä puhelinnumeron, johon olet korttia tilaamassa.

Lue myös usein kysytyt kysymykset ja vastaukset MagMa-sovelluksesta.


Lisätietoja voit kysyä tarvittaessa Jytyn jäsenrekisteristä: jasenrekisteri@jytyliitto.fi, 020 789 3720 (ma–ti klo 9–11, to–pe 9–11)