Puheenjohtajan palsta

                                                                                                                   19.1.2017

 

Arvoisat Jytyläiset,

kiitokset Teille kaikille, että saan vielä jatkaa puheenjohtajananne. Olin ylpeä siitä, että teimme todellisen ennätyksen syyskokouksen osallistujamäärässä. Meitä oli paikalla lähes 80. Tämäkin vuosi on jo menossa hyvää vauhtia. Tuntuu jotenkin hankalalta kirjoittaa tätä puheenjohtajan palstaa, kun olen niitä niin monena vuonna kirjoitellut. Työelämässä ja järjestöissäkin asiat muuttuvat niin vauhdilla, ettei mukana ole ihan helppo pysyä. On aika meilläkin tehdä nuorennusleikkaus.

Tämä nyt kuitenkin on minun viimeinen kauteni puheenjohtajana. Elämä menee eteenpäin ja minunkin eläkeikäni on jo lähellä, niin haikealta kuin se luopuminen tuntuukin. Muutoksen tuulet kuitenkin puhaltavat reippaasti ja Jytyliitossakin tehtiin isoja uudistuksia, varsinkin jako neljään alueeseen. Mekin kuulumme nyt Etelä-Suomen alueeseen ja aluetoimistot sijaitsevat Turussa ja Helsingissä. Näistä muutoksista on tullut teille tietoa sähköpostiviesteillä ja liiton sivuilla kannattaa vierailla, siellä on aina ajankohtaista tietoa siitä missä milloinkin mennään.

Sote-asiat myllertävät varmasti kaikkien mielessä. Mitä sitten tapahtuukin, muutoksia on monella edessä. Kaikki saatavissa oleva tieto myös kerrotaan, mutta edelleen vaihtoehdot ovat auki. Luottamusmiehet ovat näissä muutoksissa avainasemassa. Luottamusmiesvaalit käytiin syksyllä ja vaalin tulos vahvistettiin syyskokouksen yhteydessä.

Tiedäthän, kuka on luottamusmiehesi!!

Jos työpaikalla ei ole omaa luottamusmiestä, kannattaa ongelmatilanteissa ottaa yhteyttä suoraan aluetoimistoon.

Syyskokouksessa valittiin myös muutamia uusia hallituksen jäseniä ja varajäseniä ja järjestäytymis-kokouksessa päätettiin muiden tehtävien hoidosta; tilanne ei juurikaan muuttunut aikaisemmista vuosista. Kotisivujen ylläpitäjäksi on nyt lupautunut Laura Westerholm, hän toimii myös varajäsenenä hallituksessa.

Tiedottajana jatkaa Ritva Taponen. Hänelle pitää ilmoittaa, jos sähköpostiosoite muuttuu, muuten voi tärkeät tiedotteet jäädä saamatta.

Tämän viestin mukana saatte toimihenkilöiden yhteystiedot ja ne löytyvät myös kotisivuiltamme www.jytyforssa.fi samoin kuin tiedotteet ja muut ajankohtaiset asiat.

Nyt jätän teille kaikille mietintämyssyn alle sen, kuka jatkaa puheenjohtajana ensi vuoden alusta. Meillä on hieno yhdistys, ei anneta sen vetovoiman hiipua.

Pidetään yhteyttä!

Päivi